Adresboek

Adresboek

Sommige crediteuren komen in meer verschillende insolventies voor. Tot nu toe dienden de gegevens van die crediteuren steeds opnieuw ingevoerd te worden. Dat kan vanaf nu anders door de nieuwe tool het Adresboek.

In het Adresboek worden de crediteuren in alfabetisch volgorde weergegeven.

De in het Adresboek opgenomen gegevens zijn voor alle SFV’s van het kantoor beschikbaar.

Het Adresboek staat in het venster ‘Crediteuren’ en kan op de volgende twee makkelijke  manieren gevuld worden:

1)      wordt een nieuwe crediteur aangemaakt, dan kan vervolgens ‘Crediteur opslaan in adresboek’ (onderaan het formulier) worden aangevinkt. De gegevens van die crediteur komen dan automatisch ook in het Adresboek,

2)      bestaande (= al ingevoerde) crediteuren kunnen alsnog in het Adresboek worden opgenomen door de crediteur (in bijvoorbeeld een crediteurenlijst) te selecteren, op Bewerken te klikken, het vinkje te plaatsen voor ‘’Crediteur opslaan in adresboek’ (onderin het venster).

Voor het gebruik van het Adresboek: open het in het venster ‘Crediteuren’, selecteer de gewenste crediteur en klik op ‘Importeren’.

Uiteraard kan het op een gegeven moment voorkomen dat de gegevens van een crediteur in het Adresboek niet meer up-to-date zijn of dat in een specifieke insolventie bijvoorbeeld het e-mailadres van de crediteur anders is dan in het Adresboek is vermeld.

De gegevens kunnen aangepast worden door de crediteurenkaart van die crediteur te openen en Bewerken aan te klikken. Onderin het venster kan ‘Gegevens in adresboek bijwerken’ aangevinkt worden. Dan worden (ook) de gegevens bijgewerkt in het Adresboek.

Wordt ‘Gegevens in adresboek bijwerken’ niet aangevinkt, dan vindt de aanpassing uitsluitend plaats in de specifieke insolventie (waarin de crediteur is geselecteerd).

SFVonline maakt elke insolventie simpel Win tijd, bespaar kosten, en stop met het handmatig invullen van Excel-sheets voor het afwikkelen van faillisementen. Met SFVonline heb je binnen één klik een Standaard Financieel Verslag. Registreer direct