Betalen/uitkeren met een SEPA-batch bestand en meer

Betalen/uitkeren met een SEPA-batch bestand

Het betalen van boedelschulden en het doen van (tussentijdse) uitkeringen vereist het maken van een betaalopdracht aan de bank. De gegevens daarvoor moesten handmatig overgenomen worden. Dat was niet alleen bewerkelijk, maar kon ook tot typefouten leiden.

In SFVonline wordt vanaf vandaag automatisch een zogenaamd SEPA-batch bestand aangemaakt. Daarin zijn alle betaalgegevens opgenomen. Dat bestand kan worden geüpload naar de internetomgeving van de bank van de boedelrekening. Daarna wordt/worden met een muisklik de betalingsopdracht(en) uitgevoerd.

Het SEPA-batch bestand bestaat uit één betaalopdracht of meer. Dus dat kan worden gebruikt voor elke betaling/uitkering. Het levert een enorme tijdwinst op bij het doen van (tussentijdse) uitkeringen aan insolventiecrediteuren in faillissementen en WSNP’s.

Vragen/opmerkingen? Bel (085 066 79 59) of mail (info@sfvonline.nl).

Meer curatoren/bewindvoerders in een insolventie en consolidatie

Neem telefonisch contact op (085  066 79 59) in de volgende situaties:

·         als er in een Faillissement, Surseance of WSNP meer curatoren/bewindvoerders zijn (al dan niet van verschillende kantoren) en al die curatoren/bewindvoerders (en hun medewerkers) toegang tot het SFV van die insolventie moeten hebben, of

·         als er meer sfv’s geconsolideerd moeten worden in één (geconsolideerd) sfv.

SFVonline maakt elke insolventie simpel Win tijd, bespaar kosten, en stop met het handmatig invullen van Excel-sheets voor het afwikkelen van faillisementen. Met SFVonline heb je binnen één klik een Standaard Financieel Verslag. Registreer direct