Nieuwsflits: recente aanvullingen

Nieuwsflits: recente aanvullingen 

SFVonline is te volgen op LinkedIn.

Op het tabblad Algemeen staat onder Resumé bij elk type vordering het totaalbedrag en het aantal crediteuren. Dat aantal staat nu ook bij het totaal van de vorderingen op de verschillende crediteurenlijsten.

Er blijkt behoefte te zijn inzicht te hebben in de boedelsaldi van alle ‘lopende’ insolventies. Daarom is nu op de persoonlijke pagina van de Kantoorbeheerder het item ‘Boedelsaldi’ toegevoegd. Daarop staat een overzicht van alle lopende geautoriseerde insolventies. Naast de naam, het type en het actuele saldo van de boedelrekening van iedere insolventie is, indien dat dossiernummer is ingevuld op het tabblad Algemeen, tevens het (kantoor)dossiernummer vermeld. 

Het overzicht kan met één muisklik als Excelbestand worden gedownload. 

Het indienen van vorderingen door de crediteuren zelf met de Zelfhelpfunctie is één van de functies van sfvonline waarmee veel tijd wordt bespaard. Daardoor is namelijk het handmatig ‘inkloppen’ van de NAW-gegevens van de crediteur en diens vordering (dan wel het copy/paste daarvan) niet nodig. 
Als verfijning is nu op de Homepage de knop toegevoegd ‘Zelfhelp voor crediteuren’. Hiermee is het voor crediteuren niet langer noodzakelijk te wachten op een uitnodiging van de curator/bewindvoerder om hun vordering in te dienen, maar kunnen ze meteen zelf aan de slag.

SFVonline maakt elke insolventie simpel Win tijd, bespaar kosten, en stop met het handmatig invullen van Excel-sheets voor het afwikkelen van faillisementen. Met SFVonline heb je binnen één klik een Standaard Financieel Verslag. Registreer direct